Turhal’da 19 Mayıs ‘a Muhteşem Kutlama




 TURHAL’DA 19 MAYIS’A MUHTEŞEM KUTLAMA

Turhal Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ‘Turhal’a yakışır birbirinden güzel organizasyonlar gerçekleştirdi. 

3 gün boyunca süren etkinlikler, Millet Bahçesinde vatandaşların sahne almasıyla zirveye ulaştı.

Turhallılar, uzun zamandan beri yapılmayan 19 Mayıs etkinlikleriyle bayramlarının tadını doyasıya çıkardılar. 

“19 MAYIS; KURTULUŞ VE BAĞIMSIZLIK MEŞALESİNİN ATEŞLENDİĞİ GÜNÜN ADIDIR”

Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural, etkinliklerin tamamına katılırken mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

19 Mayıs’ın Cumhuriyet tarihimizin ve Ulusal Kurtuluş Mücadelesinin çok önemli bir günü olduğunu vurgulayan Erdem Ural, “19 Mayıs; kurtuluş ve bağımsızlık meşalesinin ateşlendiği günün adıdır. Bayramınız kutlu olsun. Turhal’ımızı daha da güzel noktalara getireceğiz. Atatürk’ümüze layık olacağız, çağdaş uygarlığı yakalayacağız. İlimle, bilimle, kültürle ve sanatla dünyada rekabet edeceğiz dedi.

TURHAL’DA GÖRKEMLİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Turhal Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ün Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Gençlik Şöleni’ kortej yürüyüşü muhteşem oldu. 

Yürüyüşe Belediye Başkanı Erdem Ural ile birlikte CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, CHP il Başkanı Çağdaş Kurtgöz, , CHP ilçe başkanı Hasan Yücel Resuloğlu, İl Genel Meclis Üyesi Şenel Kepçeli, Belediye Başkan Yardımcıları Hülya Benli, Ahmet Kılıç, başkan vekili Yalçın Çetin, belediye meclis üyeleri, başkan danışmanı Kemal Gökçek, Atatürk Düşünce Derneği yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yürüyüş belediye önünde başladı ve millet bahçesinde sona erdi. Yürüyüşe katılamayan vatandaşlar evlerinin camlarına çıkarak bu coşkuya ortak oldular. 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın büyük bir coşkuyla kutlandığını söyleyen Başkan Erdem Ural, “Millet  Parkı’nda, gençlerimizin birbirleriyle dostluk kurduğu yarışmalar, etkinlikler ve konserler oldu.. Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere armağan ettiği bu bayramı, Turhal’a ve gençlere yaraşır bir şekilde kutladık.

Bu bayram hepimizin bayramı. Bundan böyle hem milli hem de dini bayramlarımızı coşkuyla, güvenle ve huzurla kutlamaya devam edeceğiz. Turhal’a ve Turhallılara yakışanı yapmaya devam edeceğiz dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar