TOKAT TANITIM GÜNLERİNDE BİR MİLYON ZİYARETÇİ




TOKAT TANITIM GÜNLERİNDE BİR MİLYON ZİYARETÇİ


 

İstanbul Atatürk Havalimanı fuar alanında adeta Tokat rüzgarı esti.


Tokat'ın doğası, tarihi, lezzetleri ve kültürünün tanıtıldığı Tokat Tanıtım Günlerine 4 günde Bir milyon yüzellliyedibin döryüz seksen iki kişi katıldı.

İstanbul Tokat Tanıtım Günlerinde, Tokat'ın yöresel lezzetleri ve kültürel değerleri İstanbul'da bir milyonu geçen ziyaretçinin beğenisi ile buluştu. 

 

 Tokat Konfederasyonu öncülüğünde Tokat Dernekler Federasyonları ve sivil toplum kuruluşları tarafından organize edilen Tokat Tanıtım Günleri  18-22 Ekim Atatürk Hava Limanında gerçekleşti. Tanıtım Günleri sonrasında açıklama yapan Tokat Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz ' Bir milyondan fazla ziyaretçinin gezdiği Tokat Tanıtım Günlerimizde şehrimizi İstanbul’da tanıtmaktan gurur duyduk. TOKKON yönetimi olarak Tokat adına, büyük bir organizasyonu yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Medeniyetlerin buluştuğu, kadim şehir Tokat Tanıtım günlerimizde bizi yalnız Bu birlik ve beraberliklerin bir arada kaynaştığı bu güzel etkinliğe katılım sağlayan Tokat’ta güç veren, İstanbul Valimiz Davut GÜL, Ak Parti Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Zafer SIRAKAYA, Tokat Valimiz Numan HATİPOĞLU, Anayasa Komisyonu Başkanı Tokat Milletvekilimiz Avukat Yusuf BEYAZIT,

İstanbul Milletvekilimiz Nurettin ALAN,Tokat Milletvekilimiz Cüneyt ALDEMİR, Tokat Belediye Başkanımız Eyüp EROĞLU, Ak Parti Tokat İl Başkanı Ali ÖZER, İstanbul Ak Parti İl Başkanı Osman Nuri KABAKTEPE, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik GÖKSU, Artova, Niksar, Turhal, Zile, Pazar, Başçiftlik, Reşadiye Belediye Başkanlarımıza, siyasi partilerin ilçe başkanlarına, TOGÜ Rektörü Fatih YILMAZ  Tokat Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Fatih Gökdere, Tesob Başkanı  Fehmi ÇANKAYA ve özellikle Tokat'ımızdan İstanbul'a gelen esnaflarımıza, Tokat ve İstanbul’daki Sivil Toplum Kuruluşlarına, Stantlarımızı ziyaret ederek, bizleri onurlandıran İstanbul’da yaşayan çok kıymetli hemşehrilerimize ve bu güzel etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim' dedi.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar