Tokat Şehir Hastanesi NEREYE YAPILACAK

Tokat Şehir Hastanesi NEREYE YAPILACAK? İŞTE YANITI

Tokat Milletvekili Mustafa Arslan’a ulaşarak Şehir Hastanesi’nin Tokat’ta nereye yapılmasının planlandığının yanıtını aldık.



Tokat Milletvekilleri, Anayasa Komisyonu Başkanı Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile yaptıkları görüşmenin ardından, şehre modern bir Şehir Hastanesi kazandırma yolunda önemli adımlar attıklarını duyurmuştular. Bu önemli gelişmeyi duyuran milletvekilleri, şehre kazandırılacak olan Şehir Hastanesinin Tokat için hayati bir yatırım olduğunu vurgularken inşa edilecek hastanenin depreme dayanıklı olacağı ve son teknoloji ile donatılacağı belirtilmişti.

Tokat Şehir Hastanesi, sadece Tokat'a değil aynı zamanda çevre illere de hizmet sunacak. Bu sayede, bölge insanlarının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetlerine entegre bir şekilde ulaşmaları sağlanacak ve sağlık hizmetlerinin kalitesi daha da yükseltilecek.

Milletvekilleri ayrıca hastanenin yer temininin tamamlandığını ve inşaat sürecinin en kısa sürede başlatılacağını belirttiler. Böylece Tokat Şehir Hastanesi'nin, şehrin en büyük yatırım markalarından biri olması hedefleniyor.

Tokat Milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, millete ve hakka hizmet aşkıyla hedeflerinden asla vazgeçmeden Türkiye'nin hizmet vizyonunu sürdürdüklerini vurguladılar. Ayrıca Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, bu dev projenin bir an önce hayata geçirilmesi için çalışmalara hız vereceklerini ifade etmiştiler.

PEKİ YA YERİ NERESİ OLACAK? İŞTE YANITI…

            Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt, Mustafa Arslan ve Cüneyt Aldemir’in yaptıkları açıklamada Şehir Hastanesi’nin nereye yapılacağının yanıtı yoktu. Tokat Milletvekili Mustafa Arslan’a ulaşarak Şehir Hastanesi’nin Tokat’ta nereye yapılmasının planlandığının yanıtını aldık. Edindiğimiz bilgiye göre, Sağlık Bakanlığı’nca 250 dönüm yer istenildi. Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Taşlıçiftlik Kampüs alanı içinde seraların olduğu Turhal yolu kenarında 200 dönümlük alanın kendilerine gösterildiği, görüşmelerin ve çalışmaların devam ettiği belirtiliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar