Cumhuriyetin 100. Yılında NİKTAŞ AVM'den Büyük indirim!

 

Niksar’ın köklü marketlerinden biri olan NİKTAŞ AVM, Cumhuriyet'in 100. Yıl kutlamaları kapsamında büyük indirimlere gidiyor.

27 Ekim 2023 Cuma gününden başlayarak, yıl sonuna kadar her hafta bir çok üründe indirimlerin yapılacağı Niktaş AVM’de raflarda yerini alacak olan indirimli ürünler, alışveriş yapmak isteyenleri büyük bir heyecanla bekliyor.

Yapılacak indirim kampanyası ile ilgili bilgiler veren Niktaş AVM Genel Müdürü Bekir Keklik şunları söyledi; “Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında, Niktaş A.Ş. olarak büyük bir indirim kampanyası gerçekleştiriyoruz. Şirketimiz 27 Ekim 2023 Cuma gününden başlayarak, yıl sonuna kadar her hafta bir çok üründe indirimler yaparak, müşterilerimize avantajlar sağlayacaktır. Artan maliyetler ve zorlu piyasa koşullarında, müşterilerimize belli kategorilerde fiyatlar sunarak, ENFLASYONLA MÜCADELEDE tüketicinin ve tüm kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Sadece gıda da değil, gıda, temizlik, dayanıklı tüketim malları ve mutfak araç gereçleri gibi ürünlerde bu uygulamalarımızı sürdüreceğiz. Niktaş A.Ş. olarak pazardaki ağırlığımızın ve bunun getirdiği sorumlulukların farkındayız. Bu kapsamda, başta halkımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza değer katmaya odaklanıyoruz. Yapacağımız indirimlerle, ülkemizin enflasyona karşı mücadelesini desteklerken, müşterilerimizin temel ürünlere erişimini de kolaylaştıracağız. Ürün maliyetlerinde artış olmadıkça, ürün fiyatlarında artış yapmama ilkemizi, kurulduğumuz ilk günkü kararlılığımızla sürdürmeye devam edeceğiz. En büyük kazancımız bize olan güveninizdir. Bu vesile ile Niktaş ailesi olarak da Cumhuriyetimizin 100.yılı kutluyoruz, nice yüzyıllara diyoruz” dedi.



Yorum Gönder

0 Yorumlar