88. PANCAR ALIM KAMPANYASI DÜZENLENEN TÖRENLE BAŞLADI

 



Kayseri Şeker, Turhal Fabrikası'nda 88'nci pancar alım ve şeker üretim kampanyasını törenle başlattı.

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay; "Bir çiftçi kuruluşu olarak, Cumhuriyet eseri Turhal Şeker Fabrikası'na sahip olmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Bölge çiftçisine en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümüzle mücadelemiz devam edecek" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan dua, kurban kesimi ve kurdele kesimi ile Turhal Şeker Fabrikası 88'inci pancar alım ve şeker üretim kampanyasını başlattı.

Törene, Tokat Valisi Ozan Balcı,Ak Parti Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Ak Parti İl Başkanı Cüneyt Aldemir, CHP İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Çelik, Turhal Kaymakamı Ali Gökay, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, Turhal İlçe Emniyet Müdürü Nadir Öztürk, Gaziosman Paşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Rüstem Cangi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Çekiç, Tarım İl Müdürü Orhan Şahin, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Dede siyasi partilerin ilçe başkanları, ziraat odası başkanları ve çiftçiler katıldı.



Yorum Gönder

0 Yorumlar