HIRSIZ YAKALANDIĞINA KENDİSİ BİLE ŞAŞIRDI !”


 “HIRSIZ YAKALANDIĞINA KENDİSİ BİLE ŞAŞIRDI !”

Tokat Merkez ilçe Kızılöz Köyünde 03 Haziran 2021 tarihinde köy halkının bağ ve bahçelerine gittiğini fırsat bilen hırsız, köydeki bir evin kapısını kırarak içeriye girmiş ve ev sahibi mağdura ait yaklaşık 50.000TL değerinde olan evlilik yüzüğü, altın bileziği ve kolyeleri çalmıştır. Olay ile ilgili olarak JASAT Dedektifleri ve İl Merkez Jandarma Komutanlığı ile birlikte yürütülen soruşturma ve detaylı araştırmalar neticesinde;

Köyde geçmiş dönemlerde çobanlık yapmaya gelen bir şahsın gün içerisinde köyde olduğu fakat olay sonrası hiç görülmediği, bu şahsın Konya iline gidebileceği yönünde bilgiler toplanmıştır. Şüphelinin şehirlerarası otobüs firmaları ile seyahat edebileceği değerlendirilip, otobüs terminalinde Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro ekipleriyle de irtibat kuran jandarma ekipleri, şüpheli şahsı takibe almıştır. Otobüs terminalinde JASAT dedektiflerinin takibi sonucu bilet almaya geldiği görülen şüpheli şahıs otobüse binmeye çalışan vatandaşların arasında kıskıvrak yakalanmıştır. Elde edilen bilgiye göre yakalanan şüpheli, olayı bizzat kendisinin işlediğini ve hiçbir delil bırakmadığını belirterek nasıl yakalandığına kendisi bile şaşırmıştır.

Şüpheli cezaevine gönderilirken ele geçen ziynet eşyaları mağdur şahsa teslim edilmiş, mağdur ise en çokta evlilik yüzüğünün bulunduğuna sevinmiştir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar