TURHAL İÇİN HIZ KESMEDEN DEVAM!




Turhal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Turhal’ın dört bir yanında yeni yeşil alan oluşturma ve peyzaj çalışmalarına devam ediyorlar.

Turhal merkezinde devam eden çalışmaları teknik ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, daha yeşil bir Turhal için çalışmaların aralıksız olarak devam edeceğini söyledi.

Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Turhal Belediyesi olarak ilçemizin dört bir yanında çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin yeşil alan ihtiyacını artırmak amacıyla projelerimizi hazırladık ve ekiplerimizle çalışmalarımıza başladık. Karasu Deresi kenarında Varvara Piknik alanında ve Yunus Emre Mahallemizde devam eden çalışmalarımızı teknik ekibimizle birlikte yerinde inceledik.

Karasu Deresi kenarında yeşil alan ve yürüyüş yolları oluşturuyoruz. Yine Varvara Piknik alanında gerek yeşil alan konusunda gerekse yürüyüş yollarında düzenleme yapıyoruz.


Halkımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışma planlarımızı oluşturduk ve bu doğrultuda çalışmalarımızı yapıyoruz. Yunus Emre Mahalle sakinlerimizin isteği doğrultusunda bölgemizde yeni bir park alanı oluşturacağız.

İşimiz geleceğe bakmak, Turhal’a daha çok yeşil alan kazandırmak,nasıl bir yarın hayal ediyorsak o hayallere doğru yürümektir. Geleceğe dair tüm hayallerimizi gerçekleştirmek için tüm gayretimizle adımlarımızı atmaya devam edeceğiz. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmaların Turhal’ımıza hayırlı olmasını dilerim.”



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar