ÇİVRİL DERESİ YÜRÜYÜŞ YOLU VE PEYZAJ PROJESİ TAMAMLANDI

 



Turhal İlçe merkezinde yer alan Çivril Deresi çevresi için hazırlanan proje tamamlanarak, Turhallıların hizmetine sunuldu. 

Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler’in projeleri arasında yer alan Çivril Deresi Yürüyüş Yolu ve Peyzaj Projesi kapsamında dere kenarında; yürüyüş parkurları ve dinlenme alanları oluşturuldu. Dere kenarına monte edilen modern aydınlatma sistemleri ile de enerji tasarrufu sağlanıyor. 

Çivril Deresi kenarında gece gündüz yürümenin, Turhallılar için bir hayal olduğunun altını çizen Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, gerçekleştirilen proje ile Çivril Deresi’nin doğal güzelliğine kavuştuğunu belirtti.

Başkan İlker Bekler projeyle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: Şehrimize yeni bir yaşam alanı kazandırmak amacıyla; Çivril Deresi Yürüyüş Yolu ve Peyzaj Projemiz kapsamında çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başlayarak dere etrafında düzenlemelerimizi yaptık ve yeşil alanlarımızı oluşturduk. Turhallı vatandaşlarımızın dere kenarında güvenli bir şekilde yürüyüş yapabilmeleri için yürüyüş yollarımızı, bisiklet yollarımızı ve dinlenme alanlarımızı oluşturduk. Yine dere üzerinde yaya ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yaya köprüsü inşa ettik. Geceleri de bölgenin güvenliğini sağlamak, insanlarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde aileleriyle birlikte vakit geçirebilmeleri için modern tasarruflu aydınlatma direklerimizi monte ettik. Çivril Deremizi Turhal’ın cazibe merkezlerinden biri haline getirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Turhal’ımıza hayırlı olsun" dedi.













Yorum Gönder

0 Yorumlar