BAŞKAN İLKER BEKLER: “DAHA YEŞİL TURHAL İÇİN KARARLIYIZ”

 


Turhal Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikle, her ay onlarca fidan toprakla buluşuyor.

Turhal Belediyesi ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde her ay, aynı günde fidan dikme etkinliği düzenleniyor. Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler ve gençlerin katılımıyla Şehir Mezarlığı bölgesinde gerçekleştirilen etkinlikte onlarca fidan toprakla buluştu.

Daha yeşil bir Turhal için kararlı olduklarını ifade eden Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, etkinliğin her ay düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

Başkan Bekler yaptığı açıklamada; “Bugün Turhal’ımızda onlarca fidanı toprakla buluşturmanın mutluluğu içerisindeyiz. Gençlik Merkezi Müdürlüğümüzle ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizi her ay, aynı gün yapıyoruz. Bugün de Şehir Mezarlığı bölgesinde gençlerimizle birlikte fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Göreve geldiğimiz günden itibaren gelecek nesillerimize daha yeşil bir Turhal bırakmak için gayret ediyoruz. Bir yandan ilçe merkezimizde yeni yeşil alan oluşturma çalışmalarımız devam ederken bir yandan şehrimizin farklı bölgelerinde ağaçlandırma yapıyoruz. Bugün bizlerle birlikte fidan diken tüm gençlerimize ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü’müze teşekkür ediyorum” dedi.




Yorum Gönder

0 Yorumlar