Kıymetli Turhal’lılar değerli Hemşehrilerim.


      Kıymetli Turhal’lılar değerli Hemşehrilerim.

      sizleri en kalbi duygularımla selamlıyor, mübarek kurban bayramınızı tebrik ediyorum. bizleri bir kurban bayramına daha kavuşturan Allah’a hamd olsun.

      hakk’a teslimiyet ve kulluk vazifemizin en güzel tecellisi olan kurban bayramı, özü itibariyle hz. İbrahim ve oğlu İsmail’in teslimiyetini, birliği, beraberliği, paylaşmayı ve infak etmeyi anlatıyor. Bu vesileyle yapılan ibadetlerimizin  allah katında makbul olması en büyük temennimizdir.

      değerli Turhal’lılar

     araçlarıyla yola çıkan vatandaşlarımızın, hız sınırlarına riayet etmelerini, emniyet kemerlerini takmalarını, uykusuz direksiyon başına geçmemelerini, trafik kurallarına harfiyen uymalarını rica ediyorum.

     her sene olduğu gibi bu bayramda duyarlı ve hayırsever vatandaşlarımızın kurban bağışlarını bekliyor, bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımızı belediyemiz aşevine kabul ediyoruz.

     

Ayrıca, koronavirüs salgını sebebiyle normalleşme sürecine girdiğimiz bu günlerde hep birlikte dikkatli davranır, kurallara uyar, maske, mesafe ve temizlik hassasiyetine riayet edersek bayramımızı daha sağlıklı bir şekilde geçireceğimize inanıyorum.

      kıymetli hemşehrilerim…

      bir kez daha bayramımızın tüm islam alemine ve insanlığa Hayırlar getirmesini temenni ediyor, Rahmet ve Bereketinin sıkıntılardan kurtulmaya vesile olmasını temenni ediyorum.

Yorum Gönder

0 Yorumlar