Gelişen ve büyüyen Tokat hedefiyle

Gelişen ve büyüyen Tokat hedefiyle Sayın Bakanlarımıza yaptığımız ziyaretlere devam ediyoruz. Bu kapsamda Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’la Tokat Milletvekilleri olarak bir görüşme gerçekleştirdik.
Tokat’la ilgili projeleri ve devam eden yatırımları değerlendirdiğimiz ziyarette Tokat Yeşil Modern Sanayi Sitesinin 2020 yatırım programına alınmasının sözünü aldık. Daha önce dönüşüm şartları ve hazineden tahsis işlemleri tamamlanan Sanayi Sitemizin hayırlı olmasını diliyor, Sayın Bakanımıza tüm hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.
Sanayi Sitemizin dışında ilimizde devam eden Sosyal Destek Programı (SODES) projelerini, DOKAP kapsamında ilimizde devam eden projeleri, ilçelerimizde bakanlığımızın desteğiyle devam eden çalışmaları değerlendirdik. Yatırım Teşvik Uygulamalarında 5. Bölgede bulunan Tokat’ın yatırım desteğinden daha fazla faydalanması için 6. Bölge’ye alınması için söz aldık. Bu değişiklikle ilimizde yapılacak yatırımlar daha fazla desteklenecek, vergi indirimi, sigorta prim desteği gibi desteklerden daha yüksek oranlarla faydalanacaktır.
Sayın Bakanımıza ilimizle ilgili projelere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyor, ziyaretimizin Tokat için hayırlı olmasını diliyoruz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar