Askıda Ekmek Futbol Turnuvası’nın


Askıda Ekmek Futbol Turnuvası’nın
Tokat il şampiyonu Tokat T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu

CK Enerji Çamlıbel Elektrik tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kurumlararası Askıda Ekmek Futbol Turnuvası Tokat şampiyonu Tokat T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Takımı oldu. 22 kurumdan takımın yer aldığı ve Tokat Valiliği’nin ‘Spor Tokat’ projesi kapsamında Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteği ile gerçekleştirilen turnuva sonrasında ilk dört takım için askıya 11 bin ekmek bırakıldı.

CK Enerji Çamlıbel Elektrik’in ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla ‘enerjimizi paylaşarak çoğaltalım’ sloganı ile başlattığı Askıda Ekmek Projesi’ni yeşil sahalara taşıyan Askıda Ekmek Kurumlararası Futbol turnuvasının ikincisinde Sivas, Tokat ve Yozgat’tan toplam 79 takım yarıştı ve toplam 1.580 sporcu top koşturdu. Büyük bir heyecanla takip edilen Askıda Ekmek Kurumlararası Futbol Turnuvası’nın Tokat il şampiyonu dün gerçekleşen final maçında Tokat Devlet Hastanesi takımını 3-1’lik skorla yenen Tokat T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu takımı oldu.

ASKIYA 11 BİN EKMEK BIRAKILDI
Tokat’ta 25 Haziran’da başlayan turnuva boyunca 22 kurumdan 440 sporcu, 310 golle kente adeta futbol ziyafeti sundu. 54 karşılaşmanın sonunda Tokat T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu takımı oyuncuları 6 karşılaşmada kalesinde 7 gol görürken 24 gole imza attı. Tokat Valiliği’nin yürüttüğü ‘Spor Tokat’ projesi kapsamında Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteği ile gerçekleşen turnuvanın sonunda CK Enerji Çamlıbel Elektrik, şampiyon takım için 5 bin, ikinci Tokat Devlet Hastanesi takımı için 3 bin, üçüncü Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımı için 2 bin, dördüncü Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımı için bin ekmek olmak üzere askıya toplam 11 bin ekmek bıraktı.

CK Enerji Çamlıbel Elektrik’in 'Askıda Ekmek' projesi kapsamında düzenlenen futbol turnuvasına katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Tokat T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İsmail Karakülah, “Turnuva kapsamında Tokat ili şampiyonu olduğumuz için çok gururlu ve mutluyuz. Sivas ilinde düzenlenecek olan iller arası turnuvada ise ilimizi en iyi şekilde temsil ederek şampiyonluk kupasını getireceğimize inanıyoruz. Bundan sonraki süreçte CK Enerji Çamlıbel Elektrik’in bu tür sosyal sorumluluk projelerinde yanında olacağımızı, elimizden gelen tüm desteği vereceğimizi belirterek çalışmalarının başarı içinde devamını temenni ederiz. Projede emeği geçen tüm ekibe teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar