Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Spor Tokat Projesi kapsamında öğrencilere spor malzemesi dağıtım törenine katıldı.

Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer, Spor Tokat Projesi kapsamında öğrencilere spor malzemesi dağıtım törenine katıldı.
Kaymakam Üçer, Vali Dr. Ozan Balcı tarafından başlatılan Spor Tokat Projesi için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından gönderilen spor malzemelerini dağıtımı için düzenlenen tören katıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlhan Kurtul ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız’ın da hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan Kaymakam Üçer, sözlerinde şu ifadelere yer verdi. “İlimizde sayın Valimiz Dr. Ozan Balcı tarafından başlatılan ve Gençlik ve Spor Bakanımız sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından da özellikle takip edilen Spor Tokat Projesi uygulanmaya başlandı. Bu projedeki amacımız sizin gibi çocuklarımızın en azından bir spor dalıyla uğraşması, bununla birlikte hem bedenen gelişmesi hem zihnen gelişmesi hem de faydalı bir zaman geçirme etkinliği yapmasıdır. Böylece kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak kalacaksınız. Tabi spor yapmak için malzemeye ve tesislere ihtiyaç var. Bu tesisler ilçemizde fazlasıyla mevcut. Spor yapabileceğiniz sahalarımız, salonlarımız, yüzme havuzumuz, güreş antrenman salonumuz, tenis kortlarımız kısacası her tesis mevcut. Bu tesislerimizi sizin gibi güzel çocuklarımızla cıvıl cıvıl amacına uygun olarak kullanacağız. Bunlar için de sayın Gençlik ve Spor Bakanımızın ilimize göndermiş olduğu spor malzemelerinin sizlere dağıtımını yapacağız. Ben sizleri ve velilerinize böyle güzel bir çalışma içerisinde yer aldığınız için tebrik ediyorum. Ayrıca bu projede özveri ile çalışan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüzü, İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü, Beden Eğitimi öğretmenlerimizi ve antrenörlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah Tokat ilimizi ve Turhal ilçemizin ismini spordaki başarılarla bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tarihe yazdıracağız. Uluslar arası müsabakalarda siz çocuklarımızın arasından çıkan değerlerimizle gurur duyacağız, İstiklal Marşımızı okutturacağız, şanlı bayrağımız göndere çektireceğiz. Sizlerden isteğimiz disiplinli bir şekilde bu çalışmalara iştirak etmenizdir” dedi.
Düzenlenen törenin ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından gönderilen 500 adet eşofman, 200 adet voleybol topu, 200 adet futbol topu, 200 adet basketbol topu, 5 adet bocce, 2 adet dort ve 100 adet satranç takımı  Kaymakam Üçer, tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar